JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

Hoe komt je eigen BUFF® tot stand?

Wat kost een customised BUFF®?

Wat kost een eigen BUFF® bedrukken? Dat wil je eerst weten. Via het contactformulier doe je bij ons een aanvraag. Een BUFF® bedrukken kan al vanaf 25 stuks. Het formulier vul je compleet in en wij zorgen dat je snel een goede aanbieding van ons ontvangt.

De BUFF® bedrukken, het feestje kan beginnen.

Fantastisch, je laat een eigen BUFF® bedrukken. We spreken met je door hoe het ontwerp tot stand gaat komen. Je stuurt ons de vectorbestanden toe en geeft ons de gewenste kleuren door, bij voorkeur als PMS (pantone) kleurnummer. Ga je zelf het ontwerp verzorgen, dan sturen wij je nu de opmaaktemplates door. Daarmee kun je het ontwerp nagenoeg pasklaar maken, zodat BUFF SA alleen het productiemodel nog dient te maken.

Een BUFF® bedrukken maar er is een deadline?

Het kan natuurlijk zo zijn, dat je de BUFF® voor een bepaald evenement of doel besteld. Geef ons die datum meteen al bij de aanvraag door, zodat wij kunnen navragen of dat te realiseren is. In geval van een hele korte deadline kunnen we de BUFF® bedrukken voor je, maar kan het zijn dat voor een 24-uurs levering UPS of FEDEX gekozen moet worden. De kosten belasten we zonder opslag aan je door. In dit geval gaat de zending vanaf BUFF SA direct naar jou.

Het ontwerpen van de BUFF®

Als we alles van je hebben ontvangen, sturen we het door aan het BUFF® ontwerpteam. Zij gaan het ontwerp voor je maken. Gaat BUFF® het ontwerp voor je maken, dan kun je meerdere voorstellen krijgen. Als je zelf het ontwerp hebt verzorgd, vormt dat de basis. BUFF® maakt het productie-artwork. Zodra bij ons binnen, sturen we het aan jou toe. Elk ontwerp kent een eigen referentienummer.

Op een BUFF® ontwerp rust copyright. Het ontwerp mag niet door derden worden gebruikt in welke vorm ook. BUFF SA is daar erg strikt in! Elk customised product bevat altijd het BUFF® logo aan de linker bovenkant en rechter onderzijde. Het BUFF® merklogo weglaten is voor de fabrikant NOOIT bespreekbaar.

De feitelijke goedkeuring van de BUFF®

Bijna gaan we je BUFF® bedrukken. Je gaat het ontwerp nu beoordelen. Zijn er meerdere voorstellen? Dan geef je door welke je het mooist vindt. Als dat ontwerp helemaal naar je zin is, bevestig je dat per e-mail aan ons voorzien van het referentienummer. Als er nog iets moet worden gewijzigd, dan geef je nauwkeurig door wat je anders wilt. Wij laten dat dan aanpassen en je ontvangt een nieuw voorstel etc. Het is belangrijk om telkens snel te reageren op een ontwerpvoorstel. Zonder schriftelijke goedkeuring per e-mail wordt de productie niet gestart.

Nu kunnen we echt de BUFF® bedrukken

De productie door BUFF® kan beginnen en de levertijd gaat in. Wij geven de order met het goedgekeurde ontwerp door. Hierna krijgen we een terugkoppeling van de verzenddatum vanaf BUFF® Spanje, die wij je per e-mail zullen doorgeven. Een weekje later ongeveer zijn ze hier.

De feitelijke uitlevering, jouw BUFF® is klaar

Zodra de BUFF® levering bij ons binnen is, voeren wij een controle uit op uitvoering en aantallen. Door het sublimatieproces kunnen de werkelijk geleverde aantallen onder 5000 stuks variëren van -/- tot +/+ 5%. Hierop hebben wij geen invloed. Zijn er minder geleverd, dan crediteren we dat aantal op de slotfactuur. Zijn er meer geleverd, dan factureren we het extra aantal op de slotfactuur mee.

Heb je ondanks bovenstaande informatie verdere uitleg nodig, dan mag je ons natuurlijk altijd telefonisch benaderen. JouwBUFF zal je altijd graag van dienst zijn en met je mee denken waar mogelijk. Onze service gaat erg ver, wij zien je ook graag weer terug komen.
 
E-mailen
Bellen