JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

De BUFF®  

 

Over BUFF®

BUFF®, een multifunctionele sjaal. Een product dat zo populair is geworden dat het merk en het product door elkaar worden gehaald. Want je noemt een kokervormig stukje textiel geen sjaal, nee, je noemt het: “een BUFF®”.

Hoe het met BUFF® begon?

1991… het jaar dat Juan Rojas op zoek is naar een product dat zijn hoofd beschermt tegen extreme omstandigheden. Wanneer hij tegen een elastisch en ademend microvezel aanloopt, is de BUFF® uit gevonden.

Waarom een BUFF®?

BUFF® heeft zijn succes te danken aan maar 1 ding: kwaliteit. BUFF® is 100% naadloos, is behandeld met een antibacterieel materiaal waardoor het geen nare luchtjes verspreidt en het keert altijd terug naar zijn originele vorm, hoe je het product ook oprekt! De verschillende ontwerpen zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is een BUFF® van Windstopper. Polartec, Merino wool, Coolmax, Outlast, Insect Shield, UV protection en microvezel. Een BUFF® wordt gemaakt van wit microvezel. Door middel van digital printing wordt het ontwerp, via papier, op het vezel  gedrukt. Door dit proces blijft de bedrukking jarenlang intact, wat volledig ten goede komt van de exposure en je investering ruimschoots goed maakt.

Wanneer je de dag begint met een BUFF® in je zak, is de kans groot dat het een geweldige dag gaat worden. BUFF® staat namelijk symbool voor plezier en avontuur. Het herinnert je aan dingen waar jij zoveel van houdt: hoge bergen, prachtig water, het strand, een mountainbike trail, zon, sneeuw, waar je ook heengaat; BUFF® beschermt je tegen de omstandigheden.                                                                                           

 
E-mailen
Bellen