JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

BUFF® met eigen design 

JouwBUFF zet samen met BUFF SA jouw sublieme idee voor een BUFF® met eigen design om tot een verbazingwekkend mooi eindresultaat. Een BUFF® met eigen design ofwel een BUFF® bedrukken is wat de fabrikant BUFF® graag voor jou doet. Ze bedrukken bijvoorbeeld BUFF® voor clubs of BUFF® voor bedrijven. Voor allerlei events waar een gepaste herinnering wordt gezocht, leent de customised BUFF® zich optimaal. 

Een BUFF® bedrukken

Een BUFF® bedrukken begin natuurlijk bij een puik ontwerp omdat een BUFF® met eigen design nu eenmaal bijna jaloersmakend moet zijn. Samen met jou spreken we de ontwerpwensen vooraf goed door. Daarna kunnen we je idee verder uitwerken. Een BUFF® bedrukken wordt vooraf gegaan door het opmaken van een top-ontwerp. Wij kunnen je verzekeren, dat het ontwerpteam van BUFF® daar uitzonderlijk goed in is.


BUFF® voor bedrijven

Als bedrijf ben je regelmatig op zoek naar een mooi gadget. Een BUFF® voor bedrijven is zo een gadget. Wij merken dat de BUFF® voor bedrijven een ideale tool is om relaties mee te verrassen, om een campagne mee te begeleiden of om medewerkers een goede representatie te geven. De BUFF® gaat lang mee omdat de kwaliteitsnorm hoog is. Je geeft dus iets goeds weg, waar mensen echt blij mee zijn. Value for money en voor de boodschap. Een BUFF® voor bedrijven is onmisbaar, ook voor jouw onderneming. Graag starten wij je project vandaag nog voor je op.

BUFF® voor clubs

Als vriendenclub, sportclub, studentenvereniging is het reuze interessant om een gepersonaliseerde BUFF® te kiezen. Dat kan voor uiteenlopende sporten of groepen. Vaak is er al sprake van een teamtenue. Wat is er dan mooier dan daar een original BUFF® aan toe te voegen. De multifunctionele inzet van de BUFF® maakt dat een BUFF® voor clubs een interessante aanvulling is.

Een customised BUFF® project kan al worden opgestart vanaf het minimale aantal van 25 stuks. Minder is helaas niet mogelijk. Onder 25 stuks hebben we wel de mogelijkheid om BUFF® producten uit de collectie te voorzien van een borduring. Wellicht dat dat interessant kan zijn voor je.

BUFF® met borduring

Heb je een aantal < 25 stuks nodig, dan kunnen we je met een BUFF® met borduring misschien van dienst zijn. Kort gezegd wordt er een borduursel aangebracht op de BUFF®. Op de pagina BUFF® met borduring lees je er alles over.


  

 
E-mailen
Bellen