JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

BUFF® met eigen design 

 

Gepersonaliseerde BUFF® wil zeggen een eigen ontwerp voor het BUFF® product. Zoals eerder aangegeven kan dit op meerdere manieren tot stand komen. Wat uiteindelijk wordt gekozen, dat bepaal jij. En weet je niet 100% zeker hoe je het zou willen hebben, dan laat je gewoon 3 verschillende voorstellen maken. Hieruit kun je altijd een keuze maken.

Productiemethode

De staffeling gaat van:Full color design

25 - 50 - 100 - 150 - 200 - 300 - 500 - 1000 - 2500 - 5000

Gepersonaliseerde BUFF® full color, BUFF SA maakt het ontwerp

Je hebt in dit geval zelf een vastomlijnd idee voor het ontwerp en bent zelf als het ware de regisseur van de te ontwerpen BUFF®. Geef aan ons door hoe het moet gaan worden en het ontwerpteam van BUFF SA maakt het ontwerp voor je. Geef ons het logo als vectorbestand (.ai; .eps; .pdf). Geef ons ook de gewenste kleuren door als pms (pantonenummers) en geef het gewenste lettertype door voor teksten e.d.

Gepersonaliseerde BUFF® fullcolor met template van BUFF SA

Als je zelf geen idee hebt hoe de BUFF® er uit zou moeten gezien, kunnen wij je een aantal voorbeelden doorsturen die BUFF® voor je heeft. Elk ontwerp heeft zijn eigen codenummer. De manier waarop het logo of een tekst wordt vermeld verschilt per ontwerp. Is er een ontwerp bij wat je aanspreekt, dan geef je de code aan ons door. Op basis daarvan wordt dan een uitgewerkt ontwerp verzorgd met jouw logo of tekst. De kleuren? Die passen we desnoods voor je aan naar jouw huisstijl of smaak.

Gepersonaliseerde BUFF® full color zelf maken?

Als je zelf grafisch onderlegd bent, kun je natuurlijk prima zelf een panklaar ontwerp maken. Vraag bij ons de opmaaktemplate op. Daarmee kun je dan zelf aan de slag. Het ontwerp wat je vervolgens aanlevert, dient een vectorbestand te zijn. Dat mag als .pdf; .ai of .eps formaat. BUFF® SA maakt hier het productiemodel mee.

Een voorbeeld-ontwerp van een customised BUFF®


 
E-mailen
Bellen