JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

Contactgegevens JouwBUFF.nl  

Hieronder vind je de contactinformatie van ons bedrijf. Wij zijn eveneens reseller van het merk BUFF® via onze webshop 515shop. Binnen de webshop vind je alle BUFF® producten uit de collectie Sports, Lifestyle en Professional. De producten die jouwBUFF.nl voor jou kan produceren, kun je daar zien in de dessins uit de actuele collecties van het merk BUFF®. 

Waar vind je ons?

TeamwearXperts (Van Rossum Trading BV)

Speltveld 10

NL-6658 LT BENEDEN LEEUWEN

Telefoon kantoor +31(0)487 - 572869

Mail jouwbuff@teamwearxperts.nl

KvK Midden Nederland 100.40069

Bezoek 

Uitsluitend mogelijk op basis van een afspraak.

De op deze website getoonde informatie wordt door Van Rossum Trading BV (verder VRT) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. VRT verstrekt met deze website louter informatie over producten en diensten die door VRT worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Prijzen komen uitsluitend tot stand via een schriftelijke offerte!

Op alle gemaakte BUFF® ontwerpen rust Copyright. VRT draagt er zorg voor dat goedgekeurde gemaakte ontwerpen voor u gearchiveerd worden en voor nabestellingen beschikbaar blijven. Gebruik van BUFF® ontwerpen door derden is niet geoorloofd.

© TeamwearXperts 2021 | Onderdeel van Van Rossum Trading BV 

BUFF® and the images are registered trademarks of Original BUFF SA, Spain

Bereikbaarheid JouwBUFF.nl

 

 
E-mailen
Bellen