JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

Een customised BUFF® voor Clubs

 

Een BUFF® voor clubs is een heuse toevoeging aan een eventueel al bestaand pakket teamkleding. De BUFF® kan op zoveel manieren worden gedragen, dat er vrijwel geen sport te bedenken is, waar de nekwarmer geen toegevoegde waarde zou zijn.

De toepassingen kunnen bijvoorbeeld zijn een fietsgroep, een loopgroep, een sportschool, een vriendengroep die gaat skiën of snowboarden of een studentenvereniging die zichzelf met een multifunctioneel sjaaltje op de kaart kan zetten.

Je beschikt al over eigen teamkleding?

Een BUFF® voor clubs kan vanaf een oplage van 25 stuks al voor je worden gemaakt. Als je al beschikt over eigen teamkleding, dan kunnen we op basis van dat ontwerp een perfect bijpassende BUFF® voor je laten ontwerpen door het ontwerpteam van BUFF SA. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het kleding-ontwerp aan ons te mailen. Kijk daarbij even na of de pms kleurnummers ofwel pantonekleuren vermeld zijn. Die hebben we nodig om de kleuren overeen te laten komen.

We dienen hierbij wel te melden dat verschillende materialen in combinatie met de apparatuur van de producent altijd een geringe kleur-afwijking kunnen opleveren. Door de goede kleurnummers te hanteren kunnen we dat tot een minimum voor je beperken. Het is goed om dit vooraf te weten.

Je beschikt nog niet over eigen teamkleding?

Zou je dat graag willen, dan kunnen wij via ons bedrijf TeamwearXperts een teamwearplan voor je opstellen en je een interessante aanbieding doen. Neem eens een kijkje bij de TWE website via het logo. Je hebt dus nog geen eigen teamkleding? Wij kunnen de BUFF® voor clubs dus helemaal maken zoals je dat zou willen. Geen beperkingen of kleurenschema's waar rekening mee moet worden gehouden. Mooi! Heb je al een idee? Neem eens contact met ons op en wij zullen op basis van ons gesprekje al snel aanvoelen welke richting het op zou moeten gaan. Tot snel. Customised BUFF® Why Be Normal!

 

Naar de TWE website
 
E-mailen
Bellen