JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

Customised BUFF® voor bedrijven

Waarom een BUFF® voor bedrijven? BUFF® leent zich uitermate om een marketingactie te ondersteunen. Wat is er nu mooier dan om een campagne, waar lang en serieus aan gewerkt en gesleuteld wordt, te ondersteunen met een BUFF® voorzien van het bedrijfslogo of met een speciaal design gebaseerd op de campagne.

Is er een klanten-event of symposium? Wat is er dan mooier dan je relaties in een goodiebag een BUFF® met eigen ontwerp te overhandigen. Een misser voor diegenen die er niet bij waren! Jammer, volgende keer beter.

Een BUFF® voor bedrijven kan natuurlijk heel goed ingezet worden om de eigen mensen mee uit te rusten. Of het nu gaat om een productiebedrijf of om een horeca-onderneming, waar de bedienende crew er stijlvol op moeten staan, een BUFF® zal een heuse aanvulling blijken. Ervaring leert dat er veelvuldig gebruik van gemaakt wordt.

Inmiddels hebben we al vele projecten voor bedrijven van uiteenlopende aard geproduceerd. De mogelijkheden zijn in het geval van een BUFF® voor bedrijven eveneens onbeperkt. De meeste klanten kiezen voor full color ontwerpen. Aan het aantal kleuren zit hierbij geen limiet. Je kunt het net zo opvallend of juist neutraal houden als je wilt. Het is maar net wat jij ermee wilt bereiken. Simpel kan ook, bijvoorbeeld 1 achtergrondkleur met een tekst of logo in eveneens 1 kleur.

De afwegingen om een customised BUFF® te gaan bestellen:

  • waar wordt de BUFF® voor ingezet?
  • welk budget is beschikbaar?
  • is er een vaste huisstijl waar de BUFF® bij moet passen?

Professional BUFF®

Binnen onze webshop voeren we ook een speciale collectie voor bedrijven. De toepassingen waar je daarbij aan kunt denken zijn bijvoorbeeld industrie, aannemerij, offshore, hulpdiensten etc. Stuk voor stuk speciale toepassingen voor de BUFF® producten, waar we een hele vaste collectie voor hebben.

Fire Resistant Buff® is een uit Nomex materiaal vervaardigde BUFF®. Dit unieke product met brandvertragende eigenschappen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld brandweerkorpsen. Verkrijgbaar in 4 kleuren en te voorzien van een transferdruk. Gehele personalisering is niet mogelijk vanwege de materiaal-eigenschappen. Het transfer zal het product toch volledig maken tot een gepersonaliseerde BUFF® voor bedrijven. Als dit interessant voor je is, vraag ons dan naar de mogelijkheden.


 
E-mailen
Bellen