JouwBUFF ontwerpt jouw BUFF® in jouw stijl
Full color, neutraal of lekker opvallend, zeg jij het maar!

BUFF® met borduring

Het minimum aantal wat voor een eigen ontwerp BUFF® door BUFF SA wordt gehanteerd ligt op 25 stuks. Het komt echter voor dat je een lager aantal wenst te bestellen. We hebben daar wel een mooie oplossing voor.

Een oplossing in dat geval zou kunnen zijn een BUFF® met borduring. We kiezen dan een standaard product uit de collectie. Daarop wordt dan de borduring aangebracht. We dienen de borduur-prijs op te vragen bij het bedrijf wat voor ons deze werkzaamheden uitvoert. Specifieke info van jouw zijde is dus gewenst.

Ook voor grotere aantallen kunnen we een borduring toepassen als jij dat mooi vindt. Je kunt in dat geval kiezen voor een BUFF® met eigen ontwerp of een BUFF® met borduring. Waar het om gaat, is dat wij je in alle gevallen graag van dienst willen zijn met het merk BUFF®.

Vaak bieden we je zelf bij lage aantallen al een passende oplossing. Dat zit in ons DNA. Wij willen je helpen en bijna altijd lukt dat ook, ga daar maar gerust van uit.


Binnen de webshop kan worden gekozen voor een BUFF® uit de normale collectie. In geval van een BUFF® met borduring wordt meestal gekozen voor een neutrale kleurstelling. Dat doen we, omdat de tekst die geborduurd wordt, dan het beste opvalt. We maken een voorstel zoals op bovenstaande foto. Die keur je schriftelijk per e-mail vooraf goed.

Formaten borduring

Een borduring kan in 2 formaten worden gedaan. Heb je specifieke wensen, dan kijken we hoe we dat kunnen inpassen. 

  • Borstformaat tekst van 9-12,5 cm breed
  • Rugformaat tekst van 20-27 cm breed

Lettertypes borduring

Voor de borduring kunnen verschillende lettertypes worden gebruikt. De meest gebruikte, zie je hierboven staan. Qua kleuren zijn er best veel mogelijkheden. Je dient echter altijd goed te kijken welk contrast het best past bij de ondergrond. Het lettertype en de kleur dien je aan te geven voor dat we een offerte kunnen uitwerken voor je.

Uitvoering van de borduring

Zodra dat is gedaan kunnen we het bedrijf wat de borduringen voor ons verzorgt aan het werk zetten. Bij een BUFF® met borduring hangt de prijs altijd af van de tekst die je erop wilt hebben. Is dat 1 tekst of meerdere? Op basis daarvan maken wij je vooraf een prijs.

Als er een deadline is, wat dan?

Als er een vaste leverdatum is, dan horen we dat graag meteen van je. We kijken dan of dat te realiseren is binnen dat tijdsbestek.

Dus heb je een klein aantal BUFF® nodig voor een speciale gelegenheid, zijn we toch in staat om je goed en snel te helpen.  

 
E-mailen
Bellen